Currículum Jordi Temprado Hernández
 
• Fa més de 25 anys vaig iniciar la meva trajectòria professional en el sector de les tecnologies de la informació. Durant els primers set anys vaig desenvolupar funcions de tècnic de suport a  les següents empreses : Logic Control, Chip Electrónica i Toshiba.

• Després d’obtenir la Certificació com a Professional de Microsoft, vaig exercir a Retevisión, com a responsable de grup per a la implantació dels Servidors de  Microsoft.  Posteriorment al RACC,  com a responsable del personal tècnic de Help Desk, on es solucionaven totes les incidències relacionades amb les instal·lacions informàtiques.

• En els darrers 18 anys m’he centrat en l’aspecte comercial. He treballat en empreses mitjanes i grans de Serveis Tecnològics ( Centro de Cálculo de SabadellTelecodi, i Logic Sh ). Oferint una solució global: en cablejat, connexions remotes, Hardware, Software empresarial, i en serveis web. He estat vinculat amb gestions de màrqueting; organització d’ esdeveniments a nivell nacional i creació de material de merchandising. 
  Contacte
Email
Telèfon
Interès
  
 
 
He basat la meva trajectòria comercial esforçant-me  a adquirir els coneixements tècnics  necessaris per assessorar i oferir la millor solució al client.

En l'actualitat, he centrat els meus esforços en e-commerce.
Amb els professionals especialitzats en les diferents àrees, ha estat possible garantir l’èxit en tots els projectes.